OD designstudio, Rotterdam

Wij zijn OD. Designstudio.

Wij geloven dat het vakmanschap van grafisch ontwerpen ons het vermogen geeft om voor merken in markten 'het relevante verschil' te kunnen maken. We houden er van om verfrissend werk te ontwikkelen dat positief opvalt in het alledaagse. Vanuit de psychologische kennis over hoe de 'onderbuik' werkt bij mensen en gevoed vanuit een krachtig communicatie-idee brengen wij OD’s strategisch design graag in stelling voor uiteenlopende merkvraagstukken.

Studio groen
Neon

Fiere winnaars.

OD designstudio is als duo in 2005 gestart. En inmiddels zijn we met ons designteam doorgegroeid naar achttien OD-ers met een sterke creatieve focus. Onze wortels liggen in Packaging Design. En als designprofessionals hebben we ons doorontwikkeld met kwaliteiten die we stevig hebben verankerd in Branding vraagstukken.

Naast onze specialisatie in verpakkingen geven we voor uiteenlopende opdrachtgevers vorm en inhoud aan merkideeën die we creatief vertalen naar identiteit, communicatie en concrete ‘retail’ ruimtes die een authentiek verhaal willen vertellen.